Makita väska med hjul

Makita väska med hjul Variety av lagringsutrymmen: Eftersom luftrummet från våra flygare ger gott om förvaringsutrymme, kan du bära allt du behöver med dig. Fickor och fack innehåller en fillåda, 5 fickor på fickan och 2 hörlursfickor för att lagra värdesaker i varje ände av ...

Produktinformation

makita väska med hjul

Olika lagringsutrymmen: Eftersom luftrummet från våra flygare ger gott om utrymme, kan du bära allt du behöver med dig. Fickor och fack innehåller en fillåda, 5 fickor i fickan och 2 hörlursfickor för att lagra värdesaker i varje ände av bd-facket. Dess stora kapacitet passar bekvämt med 14-tums bärbara datorer, iPads, kläder, skor eller andra värdesaker som du vill resa.

Bekväm att bära: Förstärkt med en kudde fördelar vikten på påsen över axlarna och dynorna för att förhindra någon form av slitage,

Resor, vad du än vill: Den här mångsidiga lyxflygväskan har en mångsidig design som gör att du kan konvertera den från en bekväm bagageväska till en elegant handväska. Du kan hänga den på din kropp, eller du kan fästa den på axlarna med avtagbara band eller helt enkelt placera den på en bekväm kudde för extra bekvämlighet.

Långvarig hållbarhet: Den här lyxiga väskan är gjord av högkvalitativt robust lätta dukduk och är värt din följeslagare för alla resvägar och expeditioner. Dess TOUGH CONSTRUCTION kan hantera det värsta och ge dig många års service.

Material :

Bomullfiber

Specifikation :

54 * 17 * 34cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

650g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed


Förfrågning