2017 Högkvalitativa Vattentät Liten Regnbeständig Bok Ryggsäck Väskor

2017 högkvalitativ Vattentät liten regenbeständig ryggsäck på ryggen Detta band är en snygg, lättvikt, vattentät dragkedja, lämplig för män och kvinnor, lämplig för sport, fitness, yoga, turism och andra tillfällen. Skolpojkar och -flickor kan använda den som en skola och högskola för att använda den här väskan ...

Produktinformation

2017 högkvalitativa Vattentäta små regnsäkra bokväskor


Denna rem är en stilig, lättvikt, vattentät dragkedja, lämplig för män och kvinnor, lämplig för sport, fitness, yoga, turism och andra tillfällen. Skolpojkar och -flickor kan använda den som en skola och högskola för att använda den här väskan för att du ska ha mycket på dig.

Väskrummets huvudrum är tillräckligt stort för att passa basketen och kan till och med hålla tillräckligt med små resor. Väskan har två ytterfickor, en innerficka och två innerfickor utan blixtlås. Det gör det lättare för alla dina små föremål. Detta hjälper dig att hålla saker åtskilda och lätta att hitta.

Använd två breda axelremmar istället för rep. Det breda axelremet gör förpackningen bekvämare och hållbarare. Axelremmen kan fortfarande enkelt justeras. Även om du har på dig under lång tid, kommer du inte känna dig obekväma. Axelbandets maximala längd är 50 tum.

Väskan är tillverkad av dubbelskikt vattentätt tyg, tjock, stark, lätt att klia eller riva på. Allt i väskan är väl skyddad. Lägg till dessa väskor för att stärka denna väska. Väskan kan vara länge.


Förfrågning