Introduktion av vattentät väska

- Aug 03, 2017-

Vattentät väska eller vattentät väska är när utomhusresan är nödvändig utrustning, kan garantera att varorna under regniga dagar inte blir våta, även forsränning, canyoning, surfing, simning, vissa vattentäta väskor passar för att användas till. Så, hur man väljer vattentätt paket, i valet av vattentät paket i processen bör vara uppmärksam på vilken plats?

1. Vattentät väska, huvudfunktionen är vattentät

En vattentät väska på marknaden idag, det vattentäta paketets prestanda är väldigt dåligt, något fuktigt regn eller mer kommer att sätta påsen är våt, så var noga med att välja en bra vattentät väska i valet av vattentät väska, naturligtvis kan det vara en skikt av regnskydd.

2. Vattentät förpackningsskrapfunktion

Valet av vattentät väska måste välja en repfast, vattentät väska mot gnidning; När utflykten kommer att gå där de frodiga träden, ogräs fångas i sina grenar är det säkert att det kommer att finnas några saker, eller en ryggsäck på väggen och trädstöd när han gnuggar. Om den vattentäta väskan är av dålig kvalitet och lätt att bryta, kan du inte hålla det i gott skick.

3. Vattentät väska sårresistans

Valet av vattentät påse vattentät väska måste välja mot rivning; när utflykten kommer vi definitivt att vara några tält, köksredskap etc. finns i ryggsäcken, så om du köper ett kvalitetspaket är inte bra, med halvt hårda grejer, överdriven rivning eller i färd med att gå, med kroppen skakning, riva på påse kroppen för att bära de viktiga sakerna på väskan förlusten överstiger vinsten ..