Mixi Sling Väska Shoulder Ryggsäck Crossbody Bröstväskor Cykelresor

mixi sling väska axel ryggsäck crossbody bröstväskor cykelresor Material: mjuk och hållbar tvättbar duk och läder dekoration. Messenger sling är gjord av ett mycket hållbart dukmaterial från utsidan, och huvudrummet är mjukare och lyxigare. Axelväska kan utrustas ...

Produktinformation

mixi sling väska axel ryggsäck crossbody bröstväskor cyklar resor

Material: Mjuk och hållbar tvättbar duk och läderdekoration. Messenger sling är gjord av ett mycket hållbart dukmaterial från utsidan, och huvudrummet är mjukare och lyxigare.

Axelväska kan utrustas med en bärbar dator upp till 13 tum. Den här väskan är inte en stor ryggsäck, men en stor storlek för dagsutflykt eller shopping. Denna väska kan användas med handtag eller justerbart axelband.

Canvas ryggsäck är retro och multifunktion med många fickor. En dragkedja fästs på framsidan; en blixtlås och en öppen ficka är under; 2 sidofickor. Huvudfacket är utrustat med två dragkedjor och dragkedjor: en innerficka; inbyggd bärbar datorficka; 2 innerficka. En liten bärbar dator, iPhone, plånbok, snacks, biljetter och tidskrifter kommer att vara lämplig för bekvämt utrymme kvar till det extra rummet.

Spännet på topplocket är lätt att öppna och stänga och hålla allt säkert. Zippfickan på överkåpan kan sättas i biljetter och pass för enkel användning. Bältet är justerbart, super bekvämt bak och bröst. Den kan användas som en axelväska / slingpåse, eller för användning i en korsväska.

Det är en bra dag för skolan, dating, shopping och resor i vardagen. Även om den inte är vattentät, men också kan utöva utomhusaktiviteter, som löpning, cykling, camping och så vidare. Detta är en underbar gåva till din pojkvän, make, far och son.

Material :

Jacquard tyger

Specifikation :

21 * 4,5 * 46cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

440 g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 


Förfrågning