Dhb Vattentät Ryggsäck 25l

dhb vattentät ryggsäck 25l Har ️ superljus och slitstark - den här väskan är tillverkad av högkvalitativt nylonväv och vattentätt material, tvåvägs slitstarkt slitstarkt SBS-påsplåt med metall dragkedja. Ger förbättrad och hållbar prestanda och ultralätt. Ryggsäckarna bör stärkas ...

Produktinformation

dhb vattentät ryggsäck 25l

 

Har ️ superljus och slitstarkt - den här väskan är tillverkad av högkvalitativt nylonväv och vattentätt material, tvåvägs slitstarkt slitstarkt SBS-påsar med metall dragkedja. Ger förbättrad och hållbar prestanda och ultralätt. Ryggsäckarna bör stärkas av stapeln.

Har ett stort utrymme och bekvämt, spara ett utrymme en riktig väska. Lägg ryggsäcken i fickan och se sedan ut som en handväska. De främre två fickorna är perfekta för små tillbehör och lätta att använda. Expandera det när du vill använda det och det blir ett 35 l stort rymdpaket.

Har ️ bekväma och andningsbara nätjusterbara axelband - rik svamppåfyllning för att underlätta trycket från dina axlar. Bandens längd kan justeras. Ett bröstband med en visselpipa kan hjälpa dig att vara säker.

Har ️ i stor utsträckning lämpat för korta resor, semester, turism, dagsteg, skola, camping och shopping.

Material :

pvc

Specifikation :

34 * 13 * 47cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1100 g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 Förfrågning