Dakine Mission Ryggsäck Vattentät

dakine mission ryggsäck vattentät Ryggsäcken viks i en dragkedja ficka för att spara utrymme. Det kan också spridas från ficka till ryggsäck, bekvämt och spara utrymme. Vattentätt, rivningsresistent nylonmaterial tillverkat, slitstarkt. Obs: om det faller i vattnet, som en sjö eller pool, kommer det att läcka ....

Produktinformation

dakine mission ryggsäck vattentät

Ryggsäcken viks i en dragkedja ficka för att spara utrymme. Det kan också spridas från ficka till ryggsäck, bekvämt och spara utrymme.

Vattentätt, rivningsresistent nylonmaterial tillverkat, slitstarkt. Obs! Om det faller i vattnet, som en sjö eller pool, kommer det läcka ut. "Vattentät" avser regn, snö etc.

Multi-fickorna håller organisationen 】 【 lätt ryggsäck har en klassisk form med några fickor för förvaring och organisation, inklusive 3 blixtfack, 1 rymligt huvudfack, 2 framfickficka, 1 intern säkerhetslås Fickor, två sidofickor Fickor för din projekt och organisation.

. Detta är ett riktigt rymdskyddsprogram. Du kan lägga på väskan i fickan för att undvika att vara överviktig och använda den som en carry-on för extra bagage.

 

Material :

pvc

Specifikation :

34 * 13 * 47cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1100 g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 Förfrågning