Cor vattentät torr påse ryggsäck 40l granskning

cor vattentät torr påse ryggsäck 40l granskning och tålig. HEXIN ryggsäck är tillverkad av hög kvalitet vattentät nylonmaterial. Slitstark tvåvägs - slitstark YKK metall dragkedja på backpacking ytan. De viktigaste punkterna är förstärkta med järnstänger att förlänga livet. Du kan använda den i år...

Produktinformation

cor vattentät torr påse ryggsäck 40 l granskning

Och hållbara. HEXIN ryggsäck är tillverkad av hög kvalitet vattentät nylonmaterial. Slitstark tvåvägs - slitstark YKK metall dragkedja på backpacking ytan. De viktigaste punkterna är förstärkta med järnstänger att förlänga livet. Du kan använda den i år.

Låg vikt (0,46 pounds) och rymliga (20 liter). Det sparar mycket utrymme. Många fack används för att lagra lagerställen och undvika ytterligare kostnader. Den justerbara remmen har dessutom två fickor på den.

Bekväma och bekväm att bära. Vi har 20 års erfarenhet i att göra de mest bekväma wide-ventilerande mesh-remmarna. Justerbar längd, starkt lås. Vik eller fäller ut helt enkelt ur ditt bagage.

Kompakt. Vik en ficka med blixtlås för någonstans. Från pocket till ryggsäck. Denna ryggsäck är perfekt för dagligt bruk eller enstaka resa, och för alla. För varje resa, borde alla ha en ryggsäck.

 

Material:

Nylon

Specifikation:

28 * 18 * 43 CM eller anpassade

Färg:

Any färg

Wåtta:

200g

Logotyp:

Anpassad

MInsta beställning kvantitet:

1000

Samplingstiden:

3940days

QVALITET kontroll:

IS09000

OEMochODM:

Welcomed

 
Förfrågning