Ryggsäckar utomhus

utomhus ryggsäck märken Mångsidig: Ryggsäcken är en idealisk ryggsäck för ett brett utbud av utomhussporter som cykling, jogging, vandring, vandring och kan användas som en pålitlig och mångsidig följeslagare för expeditioner eller sportupplevelser och daglig användning. Ge alla den bästa presenten. Andas ...

Produktinformation

utomhus ryggsäck märken

Mångsidig: Ryggsäcken är en idealisk ryggsäck för ett brett utbud av utomhussporter som cykling, jogging, vandring, vandring och kan användas som en pålitlig och mångsidig följeslagare för expeditioner eller sportupplevelser och daglig användning. Ge alla den bästa presenten.

Andas och bekväm: Andas baksida material fyller speciellt gallret för maximal komfort och värmeavledning. Justerbara nätremmar och rik svamppolning hjälper till att lindra axeltrycket. Bälten är utformade för att främja tryckavlastning och säkerställa stabilitet under cykling.

Bekväm design: Externt lagringssystem: 1 högkapacitets paraply, mobiltelefon, extern ficka för nycklar och annat väsentligt, 1 blixtlås för tändare och andra små föremål, 1 blixtlås med hjälmskydd, 2 påsar; internt lagringssystem: 1 fack med öppen påse, kan bära vattensäck (inte inklusive vattenpåse), 1 huvudfack. I axelremmen finns det ett drickrör och hörlurar.

Säkerhetsgaranti: Fram axel med reflekterande remsa, håll dig säker på natten. Det finns en visselpipa på bröstbandet som kan användas i en nödsituation.

Slitstarkt: Tillverkat av högkvalitativt tårafast material för att ge extra styrka och långvarig prestanda med den lättaste vikten. Lång livslängd. Obs! Bilden av vattensäcken, regnskyddet, mobiltelefoner, kameror ingår inte.

Material :

Nylon

Specifikation :

40 * 24 * 50cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

500g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 Förfrågning