Laptop Ipad Ryggsäck

laptop ipad ryggsäck Kompakt. Fäll i en dragkedja ficka överallt. Från fick till ryggsäck. Varje resa måste vara. Gratis karabiner och visselpipor. Du kan bära nycklar, vattenflaskor och så vidare. En större ljudflöjt kan ge 150 decibel och kan höras på avstånd. Många avdelningar ....

Produktinformation

bärbar ipad ryggsäck

 

 

Kompakt. Fäll i en dragkedja ficka överallt. Från fick till ryggsäck. Varje resa måste vara. Gratis karabiner och visselpipor. Du kan bära nycklar, vattenflaskor och så vidare. En större ljudflöjt kan ge 150 decibel och kan höras på avstånd.

Många avdelningar. Har en klassisk form med flera fickor av förvaring och vävnad. Den här ryggsäcken har ett rymligt huvudfack, två dragkedjor i framfickan, som används för att lagra små delar, en intern säker dragkedjaficka, värdesaker och två sidosäckar för vattenflaskor eller paraplyer.

Lätt vikt (0,46 pund) och rymlig (20 liter). Ett riktigt utrymme. Sätt på väskan i fickan - utan extra kostnad och packa ut när du når din destination. Undvik att vara överviktig och expandera helt enkelt från ditt bagage som ett föremål för ditt överviktiga bagage.

Och hållbar. Ryggsäcken är tillverkad av högt riv och vattentätt nylonväv som ger ökad och hållbar prestanda och minsta vikt. För att öka livslängden har tryckpunkterna stärkts. Durable 2-vägs slitstark SBS metall dragkedja på ryggsäck.

Den nya versionen innehåller ett kabernerklipp så att du kan fästa saker eller klipp på någonting. Ultra-hållbar. Ultra - awesome. Den här ryggsäcken är perfekt för vardagliga eller tillfälliga resor och för alla.

Material :

Nylon

Specifikation :

32 * 22 * ​​47cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

2200g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 


Förfrågning