Eco Friendly Laptop Ryggsäck

miljövänlig bärbar ryggsäck Mångsidighet -3 huvudfickor, isolerade fack för vattensäckar eller bärbara datorer, två små fickor för din 5,5-tums telefon, ett hjälmnät och en regnmask. Det finns många reflekterande ränder i ryggsäcken som bättre skyddar din säkerhet. Baksidan ...

Produktinformation

miljövänlig bärbar ryggsäck

Mångsidighet -3 huvudfickor, isolerade fack för vattensäckar eller bärbara datorer, två små fickor för din 5,5-tums telefon, ett hjälmnät och en regnmask. Det finns många reflekterande ränder i ryggsäcken som bättre skyddar din säkerhet. Det bakre avgasutblåsningssystemet är mer benäget att släppa ut värmen.

Lätt och stor volym - 20 l inklusive 3 förvaringsfack och dragkedja i botten, det leder till stor kapacitet, lämplig för dina kläder, mobiltelefoner, kameror, vattenflaskor eller paraply, cykelreparationsverktyg och andra personliga föremål.

Vattentät, högtemperatur, tåligt resistent nylonmaterial, slitstark SBS-metalllås. Det finns en väska i ryggsäcken, och din hjälm och en regnmask kan bättre skydda alla dina tillhörigheter.

Lämplig för dig - justerbara axelband / bröstband är lämpliga för byst av tonåringar till vuxna (män och kvinnor). En reflekterande lapp gör det säkrare att resa på natten, och det bakre avgasutblåsningssystemet är mer benäget att släppa upp värmen, vilket gör att du kan resa med lätthet, nöje och komfort.

Material :

PU

Specifikation :

31 * 20 * 47cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

770g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 


Förfrågning