Dakine Jewel Laptop Ryggsäck

dakine juvel bärbar ryggsäck Multifunktionell 50L backpack - Rymlig ryggsäck med funktioner i fickan och insidan. Män och kvinnor som reser, reser, camping och bagage är bra. Den enda ryggsäcken du behöver! Det vattentäta regnskyddet innehåller en kapacitet på 50 liter. Satsen har en speciell ...

Produktinformation

dakine juvel bärbar dator ryggsäck

Multifunktionell 50L backpack - Rymlig ryggsäck med funktioner i fickan och insidan. Män och kvinnor som reser, reser, camping och bagage är bra. Den enda ryggsäcken du behöver!

Det vattentäta regnskyddet innehåller en kapacitet på 50 liter. Satsen har en speciell ficka som innehåller ett vattentätt regnskydd och vaddering för bärbara facket (15,6 tum). All utrustning och tillbehör har tillräckligt med utrymme.

Hållbar och bekväm att bära - Tillverkad av lätta material för hållbarhet och komfort. Justera axelband och nätventilation med axelkuddar för komfort och komfort.

Fylld med funktioner och fickor - tillräckligt för små fickor och kostnader för att lagra dina reservoar, tält, alpenstockar, sovsäckar och mycket mer. Denna väska rymmer alla vandrings- och reseinformation!

Du får 100x tillfredsställelsegaranti och vänlig kundservice för -1x Outdoor Backpack Backpack 50L, 1 Vattentät Skydd och Utomhusägare i 6 månader.

Material :

Presenning

Specifikation :

32 * 30 * 55cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1800 g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 Förfrågning