Outdoor School Ryggsäckar

utomhus skolväskor USB 2.0 laddningsport design. Inbyggd USB-kabel. Använd den för att ansluta strömkällan och använd sedan den ursprungliga USB-kabeln för att ansluta telefonen till USB-porten, du kan enkelt ladda telefonen. Designad för dig! Stort laptopfack. Funktionsdesignad bärbar dator ...

Produktinformation

utomhus skolväskor

USB 2.0 laddningsportdesign. Inbyggd USB-kabel. Använd den för att ansluta strömkällan och använd sedan den ursprungliga USB-kabeln för att ansluta telefonen till USB-porten, du kan enkelt ladda telefonen. Designad för dig!

Stort laptopfack. Funktionsdesignad bärbar datorfack med utdragbar rem som ger mer skydd för din bärbara dator. Men också för att behålla 2 till 3 dagar rese kläder. Tillräckligt för dina behov.

Funktionellt tillbehörsfack. Designad för att hålla bärbara tillbehör som strömkablar, möss, böcker, dokument, iPads och mer.

Lätt design för enkel bäring. Det övre handtaget ger en snabb grip stil. Ergonomisk design säkerställer vikten på uppblåsbara väskan är decentraliserad. Du kan använda den som en skolväska, affärs ryggsäck, daglig väska och mer.

 

 

Material :

Jacquard tyger

Specifikation :

34 * 20 * 45cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1100 g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 Förfrågning