Billiga skolväskor

billiga skolväskor Stabila läderbotten - gör läder av hög kvalitet, och botten av denna ryggsäck är utformad för att stödja full belastning av böcker och din bärbara dator och andra elektroniska apparater. Det är mycket hållbart och bottnen på påsen är den sista som håller hela livet.

Produktinformation

billiga skolväskor

 

Robust läderbotten - gör högkvalitativt läder och botten av denna ryggsäck är utformad för att stödja full belastning av böcker och din bärbara dator och andra elektroniska apparater. Det är mycket slitstarkt och bottnen på påsen är den sista som håller hela livet.

Mångsidighet - vår skolväska kan enkelt användas som en ryggsäck för vandring och camping. Oavsett hur du väljer att använda våra ryggsäckar, är de vana vid att lagra alla saker du behöver gå till skolan, resa, resa eller vandra. Du kan också använda den som en ryggsäck, eller om du gillar att hänga den på en axel, använd den som en axelväska.

Ergonomiska skolväskor - vikten av ett stort antal böcker som bärs av barn och studenter är svimlande. Påverkan på hälsan är lika stor. Vår arbetseffektiv skolväska ryggar ner belastningens belastning, och deras dubbla kan rymma ett helt vadderat rem.

Dessa college ryggsäckar har stora utrymmen som rymmer allt från böcker till bärbara datorer och pennor till målningar. Med fickor kan du organisera alla skolmaterial tills ditt hjärta är nöjd.

Livstidsgaranti - Vi stöder våra produkters kvalitet, hållbarhet och pålitlighet. Så om din ryggsäck är trasig, returnera den bara och vi fixar den eller ersätter den.

Material :

Nylon

Specifikation :

36 * 14 * 47cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1600 g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 


Förfrågning