Orange Laptop Ryggsäck

orange bärbar dator ryggsäck Vattentät och slitstark. Ryggsäck med högt rivande vattentätt nylonväv, hög hållfasthet, hållbar, lättvikt. Stresspunkter för att förbättra och öka stångkodens livslängd. Vi använder den hållbara dubbelriktade slitstarka SBS-metalllås på ryggsäcken. kompakt. Vika ihop...

Produktinformation

orange bärbar dator ryggsäck

Vattentätt och hållbart. Ryggsäck med högt rivande vattentätt nylonväv, hög hållfasthet, hållbar, lättvikt. Stresspunkter för att förbättra och öka stångkodens livslängd. Vi använder den hållbara dubbelriktade slitstarka SBS-metalllås på ryggsäcken.

kompakt. Vik i dragkedja som passar var som helst. Utöka från ficka till ryggsäck. Varje resa måste ha en bra present till alla. Storlek: Expand: Dölj: 8.5x8.5x1.2 inches.

Lättvikt (0,7 lb) och ROOMY (35 L). Ett riktigt utrymme. Förvara påsen i din egen ficka och packa ut den när du når din destination. Undvik överflödiga bagageavgifter genom att helt enkelt packa upp den från din bagageutrymme och använda den som en överföring av extra bagage.

Flera rum. Har en klassisk form med flera fickor för lagring och organisation. Denna ryggsäck har ett rymligt huvudfack med två fickor framtill med dragkedja för små tillbehör och två sidofickor för en vattenflaska eller paraply.

Ny version: Inkluderar aluminium CARABINER, WHISTLE spänne och REFLECTOR. Inkluderar karbinhakeklipp så att du kan bifoga något eller klippa något; ett bröstband med en visselpipa hjälper dig att hålla ryggsäcken ordentligt låst på plats. Ingen blixtlås, dragkedja facket kämpade aldrig igen! Få utländska ryggsäckar, oroa dig inte blixtlåsflikarna.

Material :

Presenning

Specifikation :

38 * 23 * 60cm eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1650g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 Förfrågning