Ballistisk bärbar dator ryggsäck

ballistisk bärbar dator ryggsäck Inkluderar 2,5 liter väskor med perfekt förpackning: Detta stora kapacitetsisoleringspaket väger bara 1,4 pund (650 gram), vilket gör det till ett all-inclusive-äventyr som omfattar springa, cykla, vandra, fiska och mer Utmärkt följeslagare Blåsan är tillverkad av EVA-material, ...

Produktinformation

ballistisk bärbar dator ryggsäck

Innehåller 2,5 liter påsar med perfekt förpackning: Detta stora kapacitetsisoleringspaket väger bara 1,4 pund (650 gram), vilket gör det till ett allomfattande äventyr som omfattar löpning, cykling, vandring, fiske och mer Utmärkt följeslagare Blåsan är tillverkad av EVA-material, BPA-fri, FDA-godkänt, och har inte en isöppning på 3,4 tum (8,6 cm) som gör rengöringen enklare.

Unik skåpdesign: Det finns två extra fickor på det breda bältet för att låta telefonen eller andra värdesaker sitta in och ta bort det fritt. Ett öppet fack är utformat för att hålla dina snabbtorkande handdukar, paraplyer eller hattar. Dessa unika mönster gör detta paket mer användbart.

Hydratiserad isolering: Ett fuktgivande skikt av högkvalitativ aluminiumfolie som håller vätskan sval i upp till 4 timmar (utmärkt för 2,5L luftkuddar) och kan även användas som hydratiseringspacka eller bärbar kylare för inomhus och utomhus. Det finns också ett klämma på höger axelrem för att säkra blåsanslangen.

Pålitlig och pålitlig: Ventilerad nätförpackning läggs till axelbältet, bältet och baksidan för att säkerställa ett bekvämt paket. Tack vare det högtäta, vattentäta nylonmaterialet, justerbara axelband, tunga och dolda dragkedjor, axelband och säkerhetsflikar på framsidan av paketet, är denna ryggsäck extremt hållbar och pålitlig för daglig användning för både män och kvinnor.

Material :

Presenning

Specifikation :

33 * 16 * 53CM eller anpassad

Färg :

En ny färg

W åtta :

1180g

Logo :

Anpassat

M inimum   beställa   kvantitet :

1000

Provtid :

39 - 40 dagar

Qalitetskontroll :

IS09000

OEM och ODM :

W elcomed

 


Förfrågning